Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vilken tid på dagen startar Göteborgsvarvet?

Vilken tid på dagen startar Göteborgsvarvet?

Kommentarer

 • Hej Petra,

  Starten i Göteborgsvarvet sker i 31 startgrupper. Första starten är klockan 13:00 och den sista startgruppen startar vid 16:00. Ditt startnummer och din startgrupp hittar du på ditt startbevis och på din nummerlapp. Du kan också söka blanda anmälda för att se när du eller en löpare du vill följa startar (starttiden meddelas i slutet av april).

  Det är viktigt att du startar i rätt startgrupp. Löpare som startar i en tidigare grupp än den de tilldelats kommer att plockas bort ur resultatlistan. Det är inte tillåtet att byta startgrupp eller att överlämna nummerlappen till en annan löpare.

  Starten sker på Margretebergsgatan. Inpassering sker från den bakre delen av startområdet. Du bör vara inne i startområdet senast 30 minuter före din start. Före start blir det gemensam uppvärmning under ledning av SATS.

  Alla startgrupper

  Sök bland anmälda


  Vilken tid just du kommer att starta beror på vilken startgrupp du bli placerad i.

  Bästa hälsningar,

  Emelie Göteborgsvarvet
 • Vi är 2 kompisar som hamnat i olika startgruppper (20 och 23) även om vi anmälde oss samma dag... Finns det möjlighet att springa ihop genom tex anmälan till välgörenhetsgruppen?
  johan
 • Hej Johan,

  Om ni vill kan ni logga in på "mina sidor" och uppgradera anmälan till en välgörenhetsanmälan. Det kostar 400 kr/person och då går de pengarna till den organisation ni väljer. Då startar ni tillsammans i startgrupp 12 där välgörenhetsorganisationerna startar.

  Om ni inte vill göra detta kan den som fått den tidigare startgruppen starta i den senare. Tiden startar när startmattan passeras. Observera att det inte är OK att göra tvärtom och starta tidigare än den startgrupp man fått, då blir man diskad.

  Lycka till med er träning sista veckorna nu och varmt välkommen till Göteborgsvarvet.

  Emil Göteborgsvarvet
 • Hej
  Vi är tre killar som springer ihop men jag är placerad i en tidigare grupp.
  Om jag har förstått det rätt så kan jag byta till en senare grupp utan diskning eller nåt dramatiskt!??
  Micke S
 • Hej Micke,

  Tack för ditt mail. Yes du har förstått våra regler helt rätt. Det är alltid OK att starta längre bak än du blivit placerad. Dock får du inte starta tidigare än den position du får.

  Allt gott och hoppas formtoppningen går fint!

  Mvh Erik, Göteborgsvarvet
  Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.