Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Seedning för Göteborgsvarvet Team-deltagare

Jag har fått erbjudande att springa genom mitt företag som ska göra en Team-bokning, vilket brukar betyda att de startar i startgrupp Team Guld. Jag har dock sprungit Göteborgsvarvet 2019 och därigenom kvalificerat mig för startgrupp 1.

Om jag anmäler via företaget, gäller då min "personliga startgrupp" ändå? Alltså kan jag ändå starta i startgrupp 1.
Kundservice Göteborgsvarvet Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

  • När du som löpare tillhör ett Team så placeras du automatiskt i Startgrupp Guld, Silver eller brons (beroende på vilken paketering företaget bokat). Har du som löpare sprungit exempelvis Göteborgsvarvet tidigare/seedat dig så att du kvalificerat dig till en tidigare startgrupp än vad Guld/Silver/Brons innebär så är det helt OK att starta i den startgrupp som du är kvalificerad för.

    Vill du, trots att du kvalificerat dig till en tidigare startgrupp, starta med ditt företag i Guld/Silver/Brons är det helt OK att ”backa bak” i startgrupperna. Det är alltså OK att backa bak bland startgrupperna men man får INTE ”hoppa fram” i startgrupperna om du inte kvalificerat dig för detta.

    Här kan du läsa allt om startgrupper och seedning: https://www.goteborgsvarvet.se/goteborgsvarvet-21-km/seedningsregler/
    Kundservice Göteborgsvarvet

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.