Till senaste kommentaren

Hur överlåter/säljer jag min startplats i Göteborgsvarvet & Göteborgsvarvet Marathon?

Jag har inte möjlighet att delta i Göteborgsvarvet eller Göteborgsvarvet Marathon. Kan jag överlåta min startplats till en annan löpare?
Kundservice Göteborgsvarvet (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Till Göteborgsvarvet 2022 och Göteborgsvarvet Marathon 2023 kan du överlåta din startplats till någon annan (from 7 november 2021). Sista dag att överlåta en startplats är sju dagar innan datumet för loppets genomförande, detta mot en avgift om tvåhundrafemtio (250) SEK som köparen erlägger till Göteborgsvarvet. 


  Observera att köparen inte övertar säljarens placering i startfältet (startgrupp) eller eventuella tillval som säljaren genomfört. Köparen kommer att placeras i en startgrupp baserat på hens egna profil och eventuella tidigare resultat enligt våra seedningsregler.

  Det är inte tillåtet att överlåta en startplats till annan eller låta annan springa i ditt ställe, utan att erlägga avgiften och anmäla överlåtelsen av din startplats via vår hemsida.

  Så överlåter du din startplats till en annan löpare:

  1. Logga in på ditt konto för att överlåta din startplats.


  2. Klicka på Visa alla anmälningar.


  3. Klicka på Göteborgsvarvet 2021 eller Göteborgsvarvet Marathon 2021.


  4. Klicka på Överlåt startplats.


  5. Ange köparens e-postadress och klicka på Nästa >

  6. Ett mejl med en värdekod skickas till köparen.

  7. Köparen anmäler sig, och anger i sista steget sin värdekod. Anmälningsavgiften ändras då till 250 kronor, och överlåtelsen slutförs när betalningen genomförts.

  Observera att köparen inte övertar säljarens placering i startfältet (startgrupp) eller eventuella tillval som säljaren genomfört.

  Kundservice Göteborgsvarvet
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.