Till senaste kommentaren

Redan anmäld löpare som vill springa med sitt företag i Göteborgsvarvet.

Vi har en kollega som redan har anmält sig till Göteborgsvarvet men vill springa med oss i vårt Team. Hur gör vi får att hen ska få springa med oss?
Kundservice Göteborgsvarvet Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Fram till den 30 april 2021 har Beställaren möjlighet att anmäla en TEAM-deltagare som sedan tidigare har anmält sig till Loppet. Detta görs av Beställaren i administrationsverktyget genom att använda funktionen ”Bjud in deltagare”. Den inbjudna deltagaren kommer då att få en förfrågan via e-post om att bli flyttad till TEAM-gruppen. Beställaren är medveten om och åtar sig att upplysa TEAM-deltagaren om att det inte kommer att ske någon återbetalning av erlagd anmälningsavgift till TEAM-deltagaren. Deltagarens ersatta plats kommer att kunna överlåtas enligt reglerna i våra Allmänna villkor för lopp arrangerade av Göteborgs Friidrottsförbund.

    Bjuder Beställaren in en redan anmäld deltagare är det viktigt att ni är medvetna om att dennes privata startplats då finns kvar och blir inaktiv fram tills hen överlåter/säljer den till någon annan. Man kan alltså ha en startplats i ert Team samtidigt som man har en inaktiv startplats som kan överlåtas.

    Läs mer hur man överlåter en startplats
    Kundservice Göteborgsvarvet

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.