Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Var och när kan jag hämta min nummerlapp?

Var och när hämtar jag ut min nummerlapp till Göteborgsvarvet 2019?
Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hämta din nummerlapp på Göteborgsvarvet Expo
  Du hämtar ut din nummerlapp till Göteborgsvarvet, Cityvarvet och Lilla Varvet på Göteborgsvarvet Expo från och med torsdag, scanna QR-koden i entrén för gratis inträde. Mot uppvisande av ditt startbevis erhåller du nummerlapp, säkerhetsnålar, tidtagningschip och kardborreband för att fästa chipet. Var ute i god tid. Om du har möjlighet hämta gärna din nummerlapp redan på torsdag eller fredag. Det finns ingen möjlighet att hämta ut din nummerlapp till Göteborgsvarvet eller Cityvarvet på någon annan plats eller att få den hemskickad. Göteborgsvarvet Expo ligger i Svenska Mässans lokaler i anslutning till Korsvägen. Karta


  Som löpare åker du gratis i kollektivtrafiken torsdag den 16 maj, fredag den 17 maj och lördag den 18 maj. Fria resor gäller på Västtrafiks spårvagnar, bussar och båtar inom Göteborgs och Mölndals kommun samt på pendeltågen Göteborg-Älvängen, Göteborg-Alingsås, Göteborg-Kungsbacka.


  Öppettider
  Göteborgsvarvet Expo har öppet torsdag 16 maj, fredag 17 maj och lördag 18 maj.

  16 maj kl 10-21
  17 maj kl 10-21
  18 maj kl 09-14:00

  Vi rekommenderar att du hämtar din nummerlapp i god tid innan loppet eftersom det kommer vara mycket folk i rörelse under lördagen.

  Bra att veta
  • Även du som inte är anmäld till Göteborgsvarvet kan du mot en entréavgift besöka Göteborgsvarvet Expo och inspireras av alla utställare.
  • Du kan även anmäla dig till alla våra lopp på Göteborgsvarvet Expo.

  Bästa hälsningar,
  Emelie Göteborgsvarvet

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.