Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Var och när kan jag hämta min nummerlapp?

Var och när hämtar jag ut min nummerlapp till Göteborgsvarvet 2019?
Kundservice Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hämta din nummerlapp på Göteborgsvarvet Expo
  Du hämtar ut din nummerlapp till Göteborgsvarvet, Cityvarvet och Lilla Varvet på Göteborgsvarvet Expo från och med torsdag, scanna QR-koden i entrén för gratis inträde. Mot uppvisande av ditt startbevis erhåller du nummerlapp, säkerhetsnålar, tidtagningschip och kardborreband för att fästa chipet. Var ute i god tid. Om du har möjlighet hämta gärna din nummerlapp redan på torsdag eller fredag. Det finns ingen möjlighet att hämta ut din nummerlapp till Göteborgsvarvet eller Cityvarvet på någon annan plats eller att få den hemskickad. Göteborgsvarvet Expo ligger i Svenska Mässans lokaler i anslutning till Korsvägen. Karta


  Som löpare åker du gratis i kollektivtrafiken torsdag den 16 maj, fredag den 17 maj och lördag den 18 maj. Fria resor gäller på Västtrafiks spårvagnar, bussar och båtar inom Göteborgs och Mölndals kommun samt på pendeltågen Göteborg-Älvängen, Göteborg-Alingsås, Göteborg-Kungsbacka.


  Öppettider
  Göteborgsvarvet Expo har öppet torsdag 16 maj, fredag 17 maj och lördag 18 maj.

  16 maj kl 10-21.00
  17 maj kl 10-21.00
  18 maj kl 09-16.00

  Vi rekommenderar att du hämtar din nummerlapp i god tid innan loppet eftersom det kommer vara mycket folk i rörelse under lördagen.

  Bra att veta
  • Även du som inte är anmäld till Göteborgsvarvet kan du mot en entréavgift besöka Göteborgsvarvet Expo och inspireras av alla utställare.
  • Du kan även anmäla dig till alla våra lopp på Göteborgsvarvet Expo.

  Bästa hälsningar,
  Emelie Göteborgsvarvet
 • Hej,
  Hur gör jag om jag inte hinner till Expon innan för att hämta nummerlappen? Jag reser från Stockholm på morgonen samma dag som loppet och startar 13.08 (startgrupp 3). Jag känner ingen i Göteborg som jag kan be om en sådan tjänst som att hämta ut den åt mig. Det är ju ganska långt mellan Expon och starten numera.

  Mvh
  Eric
  Eric
 • Hej Eric,

  Roligt att du kommer så långväga för att springa!

  Göteborgsvarvet Expo är öppet den 16 maj klockan 10-21, den 17 maj klockan 10-21 och den 18 maj klockan 09-16, och det är upp till dig som löpare att hämta ut din nummerlapp i tid innan start.

  För att ta sig så smidigt som möjligt mellan Centralstationen, Göteborgsvarvet Expo och startområdet åker du kollektivtrafik helt gratis under hela helgen vid uppvisande av startbevis eller nummerlapp.

  Kommer du med löpartåget från Stockholm får du dessutom din nummerlapp direkt på tåget, i annat fall ansvarar du själv för att du eller någon annan hämtar din nummerlapp innan start.

  Mvh,
  Kundservice
 • Riktigt dåligt att jag måste åka till svenska mässan för att hämta ut nummerlappen.
  Jonas
 • Hej,

  Din kommentar är mottagen.
  Tack för din feedback.
  Med vänlig hälsning/

  Emil Göteborgsvarvet
 • Totalt idiotiskt att lägga platsen för att hämta ut nummerlappen på svenska mässan. I år blir det min sista gång att delta i varvet.
  Ni behöver lära er att underlätta för löpare och inte krångla till det.
  Abbe
 • Förra året hann jag i sista stund fram till starten pga att jag var tvungen att hämta ut nummerlappen på svenska mässan. Ändra detta om ni vill behålla löparna!
  Calle
 • Hej Abbe och Calle,
  Tack för er synpunkt.
  Ha en fin dag.
  Med vänlig hälsning/
  Emil Göteborgsvarvet
 • Jag har för mig att jag gick från nummerlappsutdelning till startplats sist, det är väl fortfarande möjligt på en 30 min?
  Mattias
 • Hej Mattias,
  Det är ca 4,4 km med närmste cykelväg så du gick kanske väldigt fort om du gick på 30 minuter, annars går det shuttlebussar som tar 16 minuter från mässan till startområdet. Västtrafik maxar även sina linjer på från Korsvägen (alldeles vid mässan) och den resan tar ungefär lika länge som våra bussar.
  Emil Göteborgsvarvet
 • Hej!

  Kan man skicka sin man eller pappa för att hämta ut nummerlappen? Och isf - behöver man isf visa upp mitt leg ihop med startplatsen?

  Tack på förhand!
  Frida
 • Hej Frida,

  Absolut, han behöver endast ha med sig ditt startbevis till nummerlappsutdelningen på Göteborgsvarvet Expo för att hämta ut nummerlappen. Ingen ytterligare legitimation krävs.

  Bästa hälsningar,
  Hanna
  Kundservice
 • Om det skulle vara så illa att man av någon anledning inte hinner till start, går det att starta med en senare startgrupp eller kan man inte starta alls isf?
  Lina
 • Hej Lina,

  Vi hoppas såklart att du hinner men det är helt OK att du startar i en senare grupp än du blivit tilldelad.

  Allt gott och hoppas formen är god.

  Mvh Erik, Göteborgsvarvet
  Kundservice
 • Hej.
  Jag och en vän tänkte höra om det finns möjlighet att starta i ett tidigare startled.
  Vi har nu startled startled 17.

  Vi springer distansen på ca 1.50 tim

  Varje minut tidigare skulle underlätta. Vi har inte gjort några seedningslopp  Richard
 • Hej Richard,

  Tyvärr stängde vi möjligheten till extern seedning den 8:e april. Detta av administrativa skäl. Således kan vi inte göra några förflyttningar framåt längre.

  Hoppas ni är laddade ändå!

  Allt gott,

  Mvh Erik, Göteborgsvarvet
  Kundservice
 • Hur lång tid ska man räkna med att det tar att hämta ut sin nummerlapp? Det står att man ska vara ute i god tid men vad är god tid? Jag har starttid 15.19, tror ni då att jag hinner om jag är framme på Svenska Mässan kl 13?
  Sara
 • Hej Sara,

  Räkna med att det kan vara en del köer på lördag då det är många löpare som reser till Göteborg på lördagen och kommer för att hämta sitt nummerlappskuvert.

  Ja, det bör räcka att du är här vid klockan 13 på Svenska Mässan.

  Bästa hälsningar,
  Hanna
  Kundservice
 • Om man anmälde sig idag fredag kväll den 17 maj till lilla varvet. Finns då nummerlappen imorgon lördag på mässan?
  Andreas Longard
 • Hej Andreas,

  Ja, det finns fortfarande nummerlappar kvar så du kan anmäla dig och hämta din nummerlapp imorgon på Göteborgsvarvet Expo.

  Bästa hälsningar,
  Hanna
  Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.