Till senaste kommentaren

Hur gör jag för att flytta min startplats till Light Run eller 2022?

Jag har inte fått något mail om flytt av startplats, hur går jag tillväga?

Kundservice Göteborgsvarvet (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • 1 oktober skickade vi ett flyttmail till din e-mailadress du har registrerad på din anmälan. Där finner du information om dina val av flytt. Sista dag för att välja var 15/10.
  Har du inte fått det, hör av dig till info@goteborgsvarvet.se, senast fredag 22/10. Vi har efter detta inte längre möjlighet att administrera flyttar från Göteborgsvarvet 2021 till Light Run/Göteborgsvarvet 2022/Göteborgsvarvet Maraton 2023.

  Min startplats - vilka val har jag?
  • Anmälda löpare i Göteborgsvarvet, Trailvarvet och Stafettvarvet erbjuds att välja mellan att flytta sin startplats till maj 2022, eller att delta i ett nylanserat lopp den 6 november 2021.
  • Anmälda löpare i Göteborgsvarvet Marathon erbjuds att välja mellan att flytta sin startplats till 2023 då nästa Marathon planeras, eller att delta i ett nylanserat lopp den 6 november 2021 och samtidigt få startplats till Göteborgsvarvet 2022.
  • De löpare som inte gör ett aktivt val flyttas automatiskt till motsvarande lopp 2022 (Marathonlöpare flyttas till 2023)
  • Anmälda löpare i Lilla Göteborgsvarvet, Minivarvet och Specialvarvet flyttas automatiskt till motsvarande lopp 2022. Inget val krävs.
  • All information om det nylanserade loppet kommer i god tid innan du skall göra ditt val.
  • Erbjudandet gäller oavsett om du deltagit i de digitala loppen under september 2021.
  • TEAM/företagslöpare: Flyttas till 2022
  • Anmälda löpare välgörenhet Göteborgsvarvet 2021 erbjuds att välja mellan att delta i ett nylanserat lopp den 6 november 2021 eller flytta sin startplats till Göteborgsvarvet i maj 2022. Oberoende vilket val du gör blir det en "vanlig" startplats. Välgörenhetsorganisationen har fått ditt bidrag för 2021. Väljer du att flytta din startplats till 2022 och vill springa för välgörenhet kan du efter din flytt uppgradera till välgörenhet (tidigast 7 november kan du uppgradera): https://kundforum.goteborgsvarvet.se/org/goteborgsvarvet/d/hur-uppgraderar-jag-min-startplats-till-valgorenhe/  Kundservice Göteborgsvarvet
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.