Till senaste kommentaren

00:59:35, När får jag min t-shirt som jag köpte i samband med anmälan?

Hur deltar jag i 00:59:35? Kan jag ställa in tid för målgång?
Kundservice Göteborgsvarvet Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Du som har köpt en t-shirt i samband med din anmälan kommer få den hemskickad via post ca 3 veckor efter 00:59:35-helgen. Av hållbarhetsskäl trycker vi t-shirts efter genomfört lopp och distribuerar därefter ut dem. (På tryck 210615).

  Som isocertifierat evenemang tänker vi extra mycket på att hålla nere vårt klimatavtryck-bland mycket annat i vår hantering av leveranser och inköp. I detta fall har vi minimerat svinn genom att endast transportera, trycka och distribuera beställda t-shirtar.


  Så här gör du för att delta och ställa in tid för målgång:

  • STEG #1: ANMÄLAN
   Anmäl dig till 00:59:35
  • STEG #2: Skapa konto hos RaceONE och logga in
   Ladda ner RaceONE-appen från Appstore eller Google.

   Registrera dig genom att ange en mejladress, namn och lösenord - eller använd något av de andra inloggningsalternativen som finns tillgängliga: Facebook, Apple eller Google.
  • STEG #3: Hitta på hemskärmen i RaceONE-appen
   På hemskärmen kan du söka efter lopp, gå till "startlinjen", ta en sväng förbi RaceONEs FAQ och supporten eller kika in på din profil där du bland annat når inställningarna.
  • STEG #4: Registrera ditt deltagande i 00:59:35 i RaceONE-appen
   Sök på "00:59:35" och klicka på "Delta i loppet". Du blir nu ombedd att ange följande:

   Startnummer - Ange det startnummer som du fått i ditt startbevismejl av oss.

   Loppkod
   - Detta är ett slags lösenord som du blir tilldelad via ditt startbevismejl och den bekräftar att du anmält dig och är behörig att delta i loppet. Loppkod/starbevis skickas till dig någon dag innan loppets genomförande.

   Klubb
   - Frivillig uppgift. Ger dig möjlighet att kunna springa för en särskild klubb eller ett lag.
  • STEG #5: Tävlingsdags
   När du är redo att köra så tar du dig till start via hemskärmen, alternativt via TILL START från loppets sida i RaceONE-appen.

   Invänta bra GPS-signal (alla fyra GPS-staplar bör vara fyllda). Observera att du måste springa utomhus. Det går ej att deltaga i 00:59:35 på löpband.

   Inställningar för start: Denna inställning når du genom att att klicka på START - MANUELL.

   Inställningar för mål: Denna inställning når du genom att klicka på MÅL - DISTANSEN. Här väljer du hur du vill att målgången ska gå till. Stoppa manuellt eller stoppa vid tiden 00:59:35. Vi rekommenderar att du väljer automatisk målgång på tiden 00:59:35 för att göra målgången extra smidig och minimera risken för handhavandefel.

   Klicka på STARTA OMGÅENDE. Startskottet går och du kan nu köra ditt lopp. Dina första 10 km räknas i tävlingen. Efter slutförd distans, klicka på STOPPKNAPPEN och klicka sedan på MÅLGÅNG i RaceONE-appen. Om du valt att målgången ska ske automatiskt behöver du inte klicka på stoppknappen, så fort du fullföljt ditt lopp stoppas loppet i RaceONE-appen.

   Vi rekommenderar att du genomför 00:59:35 direkt i RaceONE-appen.

   RaceONE har en integration med Garmin Connect. Använder du en annan GPS-klocka måste du ladda upp en GPX-fil. RaceONE-appen laddar in den informationen som Garmin Connect/GPX-filen förser RaceONE med. Hela filen, tiden och sträckan läses in så vi rekommenderar att du springer exakt 00:59:35 för att det ska bli rätt sträcka och tid i tävlingen.

   Detaljerad information om att registrera resultat med Garmin Connect/GPX-fil.
  • NYTTIGA LÄNKAR & KONTAKT:Har du någon fråga?
   Du hittar svar på vanliga frågor HÄR.
   Mer information om Telefoninställningar.

   Vem ska jag kontakta?

   Kontakta Göteborgsvarvet om: Loppkod, startnummer, anmälan, anmälningsavgift och seedningsresultat för Göteborgsvarvet. Mejla din fråga till info@goteborgsvarvet.se.

   Kontakta RaceONE om
   : Tekniska frågor, feedback om appen, inloggning och övrigt. Klicka på frågetecknet i RaceONE-appen eller mejla din fråga till support@raceone.com.

  00:59:35 är inte seedningsgrundande för Göteborgsvarvet 2021 men en fantastisk utmaning. Hur långt springer just du?

  Kundservice Göteborgsvarvet
  (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll Bästa svaret

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.